Seminte dovlecel/dovleac

Seminte dovlecel/dovleac

Seminte dovlecel/dovleac

Dovlecelul si dovleacul sunt legume folosite frecvent in bucatarie, bogate in potasiu si mangan, vitamina A si C, consumul lor aducand un plus de sanatate organismului nostru. Sunt rude cu castravetele si pepenele galben/verde. Coaja si semintele sunt comestibile, iar miezul este alb verzui/alb galbui, carnos. Fructele se recolteaza cat sunt tinere, fiind mai gustosi si cu mai putine seminte.

Oferta noastra de seminte dovlecel/dovleac cuprinde soiuri diferite, cu destinatie diferita→ consum proaspat, furaj pentru animale, scop ornamental, astfel incat sa corespunda cerintelor si exigentelor dumneavoastra.

Dintre soiurile pe care vi le punem la dispozitie sunt seminte dovlecel tip Zucchini- dezvolta dovlecei lungi si subtiri de culori diferite, cu aspect comercial deosebit; seminte dovlecel fara vrej- se preteaza pentru culturile succesive; seminte dovlecel tip Patison- dovlecel sub forma de stea turtita, cu pulpa fina; seminte dovlecel Laskatok- dupa fierbere dovlecelul se desface in fasii tip spaghetti; seminte dovleac Olinka- din semintele lui se obtine ulei de dovleac; seminte dovleac de copt - foarte buni in supe si piureuri sau retete de prajituri, bogati in zahar si substanta uscata.

Conditiile pentru infiintarea unei culturi cu seminte dovelcel/dovleac sunt asemanatoare cu cele ale castravetelui: au nevoie de lumina, teren curatat de buruieni, umiditate constanta, prin udari repetate.

Dovlecelul si dovleacul nu sunt culturi greu de intretinut si pe deasupra asigura recolte bogate. Alege acum soiul care corespunde nevoilor tale de seminte dovlecel/dovleac!

Desc

Articolele 1-9 din 45

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte dovlecel Patison

  Dovlecel Patison (Cucurbita pepo var.radiata) 

  Mai multe
 2. Seminte dovlecel Radu
  Seminte dovlecel Radu ( 5g, 1000 sem.)

  începând de la 4,00 RON

  Seminte dovlecel Radu - soi romanesc de dovlecel fara vreji, cu perioada scurta de vegetatie, formeaza fructe cilindirce, de culoare verde-deschis. Soi autohton potrivit si pentru proiecte!

  Mai multe
 3. Seminte dovleac de copt Tudor

  Seminte dovleac de copt Tudor - soi tardiv de dovleac de copt, cu fructe rotunde mari de 6-10 kg, coaja gri deschis si pulpa portocalie. Cultivati si descoperiti avantajele unui soi de dovleac autohton!

  Mai multe
 4. Seminte Dovlecel Zucchini Duo Black beauty & Goldena

  Seminte Dovlecel Zucchini Duo Black beauty & Goldena - combinatie ideala din soiuri de dovlecel Zucchini, fara vreji, foarte productive cu coaja verde inchis - Black Beuty respectiv galbena - Goldena. Diversitatea este secretul unei gradini atractive si mereu roditoare!

  Mai multe
 5. Seminte Dovleac Atlantic Giant

  Seminte Dovleac Atlantic Giant  - secretul dovleacului de dimensiuni uriase. Prin irigare regulata si fertilizare potrivita obtineti usor un dovleac de 100-150 kg. Incercati si dumneavoastra!

  Mai multe
 6. Seminte Dovlecel ornamental Cobra 4sem.

  Seminte Dovlecel ornamental Cobra - planta decorativa, cataratoare, poate atinge 3-4m, cu fructe de culoae verde inchis cu pete crem de 30-50 cm.

  Mai multe
 7. Seminte Dovleac pentru ulei Olga 2g

  Seminte Dovleac pentru ulei Olga - soi cu seminte fara coaja utilzate pentru obtinerea de ulei.

  Mai multe
 8. Seminte Dovlecel Radu 2g

  Seminte Dovlecel Radu - soi romanesc timpuriu, cu tulpina scurta, fara vreji.

  Mai multe
 9. Seminte Dovlecel Tondo chiaro di Nizza 3g

  Seminte Dovlecel Tondo chiaro di Nizza - soi productiv cu fructe mici, rotunde, verde deschis, foarte gustoase.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 45

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top