Seminte conopida

Seminte conopida

Seminte conopida

Daca doriti legume bogate in vitamine si substante nutritive, cu aroma delicioasa nu cautati mai departe!

In paginile noastre online veti gasi soiurile de seminte conopida care se vor potrivi perfect nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Desi sunt ambalate in pachete mici, ofera randament ridicat, astfel incat pot satisface pe toata lumea. Toate soiurile de seminte conopida ofera recolte bogate in elemente nutritive, asa ca alegerea dumneavoastra se va baza pe perioada de consum si cateva caracteristici diferentiate.

Θ Pentru o zona de gradinarit restransa recomandam soiurile compacte precum Beta sau January. Distanta intre plante trebuie sa fie doar de 30-40cm. 

Θ Un soi de conopida deosebit este Romanesco, care se distinge prin faptul ca inflorescenta este in forma de turla, de culoare verzuie.

Θ Pentru cei care doresc sa cultive in sere si solarii recomandam semintele de conopida Beta sau Toscano-Precoce → pentru consumul timpuriu de primavara. 

Conopida are nevoie de apa in mod regulat, fiind o mare consumatoare de apa si fertilizari. Nu tolereaza caldura. Se dezvolta bine in soluri bine drenate, cu pH ridicat, 6.0-7.8, cu textura medie. 

In functie de soiul ales, putem folosi conopida pentru consumul proaspat, conservare sau la obtinere de muraturi.

Beneficiaza de calitatile deosebite pe care le are consumul de conopida, selectand ceea ce se potriveste cel mai bine pentru tine, din gama noastra de seminte conopida!

 

 

Desc

Articolele 1-9 din 14

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte Conopoida Romanesco Early 1g

  Conopida Romanesco Early este un soi semitardiv, cu o perioada de vegetatie de 120 - 130 zile si formeaza capatani de 1.2-1.5 kg.

  Mai multe
 2. Seminte Conopoida Macerate Green 1g

  Conopida Macerata Green este un soi tardiv, formeaza capatani mari, verzi de 1.4-1.6 kg.

  Mai multe
 3. Seminte Conopida Sicily Purple 1g

  Conopida Sicily Purple este un soi tardiv, cu o perioada de vegetatie de 180 - 190 zile si formeaza capatani de 1.1-1.2 kg.

  Mai multe
 4. Seminte conopida Romanesco 0.5g

  Conopida Romanesco - seminte de conopida tardiva, pentru cultura de toamna, cu inflorescente sub forma de turla, de culoare verzui.

  Mai multe
 5. Seminte conopida Snowball X 1g

  Conopida Snowball X - seminte de conopida pentru cultura timpurie sau de toamna, cu inflorescenta mare de culoare alba.

  Mai multe
 6. Seminte conopida Toscano-Precoce 1g

  Conopida Toscano-Precoce - seminte de conopida pentru cultura din camp/gradini hobby si solarii, cu inflorescenta mare, alba, bine acoprita cu frunze.

  Mai multe
 7. Seminte conopida Igloo Osena 0.25g

  Conopida Igloo Osena - seminte de conopida, cu inflorescenta mare, alba, de calitate superioara, pentru cultura de toamna in camp, consum si congelare.

  Mai multe
 8. Seminte Conopida Snowball 50g.

  Snowball - seminte de conopida, soi semitardiv, pentru cultura in camp, cu inflorescente albe, uniforme, recomandate pentru consumul proaspat si procesare.

  Mai multe
 9. Seminte Conopida Herfstreuzen 10g

  Herfstreuzen - seminte de conopida, soi pentru cultura de toamna, in camp, 1,8-2,2 kg/capatana, inflorescente uniforme si albe, destinate consumului proaspat si pentru prelucrare.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 14

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top