Seminte conopida

Seminte conopida

Seminte conopida

Daca doriti legume bogate in vitamine si substante nutritive, cu aroma delicioasa nu cautati mai departe!

In paginile noastre online veti gasi soiurile de seminte conopida care se vor potrivi perfect nevoilor si dorintelor dumneavoastra.

Desi sunt ambalate in pachete mici, ofera randament ridicat, astfel incat pot satisface pe toata lumea. Toate soiurile de seminte conopida ofera recolte bogate in elemente nutritive, asa ca alegerea dumneavoastra se va baza pe perioada de consum si cateva caracteristici diferentiate.

Θ Pentru o zona de gradinarit restransa recomandam soiurile compacte precum Beta sau January. Distanta intre plante trebuie sa fie doar de 30-40cm. 

Θ Un soi de conopida deosebit este Romanesco, care se distinge prin faptul ca inflorescenta este in forma de turla, de culoare verzuie.

Θ Pentru cei care doresc sa cultive in sere si solarii recomandam semintele de conopida Beta sau Toscano-Precoce → pentru consumul timpuriu de primavara. 

Conopida are nevoie de apa in mod regulat, fiind o mare consumatoare de apa si fertilizari. Nu tolereaza caldura. Se dezvolta bine in soluri bine drenate, cu pH ridicat, 6.0-7.8, cu textura medie. 

In functie de soiul ales, putem folosi conopida pentru consumul proaspat, conservare sau la obtinere de muraturi.

Beneficiaza de calitatile deosebite pe care le are consumul de conopida, selectand ceea ce se potriveste cel mai bine pentru tine, din gama noastra de seminte conopida!

 

 

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 14

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 14

Pagină
pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.