Castraveti

Desc

Articolele 1-9 din 24

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte castraveti Vertina F1 500 sem,

  Seminte castraveti Vertina F1 - hibrid extratimpuriu, cu fructe de culoare verde intens, cu tepi, ideali pentru ciclul I si II de productie. Seamana castraveti Vertina F1 pentru productie si calitate asigurata!

  Mai multe
 2. Seminte castraveti Director F1

  Seminte castraveti Director F1 - seminte profesionale de castraveti partenocarpic, foarte productiv, rezistent la temperaturi scazute si la conditii de cultura nefavorabile. Dezvolta castraveti cu tepi, de culoarea verde- inchis, foarte apreciati pe piata romaneasca!

  Mai multe
 3. Seminte profesionale castraveti Levina F1

   Levina F1 - seminte profesionale castraveti, hibrid foarte productiv, tip cornichon, de culoare verde inchis.Ideal pentru cilcurile I si II in spatii protejate. Recomandati in conservare - castraveti murati.

  Mai multe
 4. Seminte castraveti Atik F1
  Seminte castraveti Atik F1

  începând de la 52,00 RON

  Atik F1 - seminte profesionale de castraveti, hibrid nou, tip partenocarpic, cu tepi, se consuma proaspeti sau se prelucreaza industrial.

  Mai multe
 5. Seminte castraveti Ansor F1
  Seminte castraveti Ansor F1

  începând de la 52,00 RON

  Ansor F1 - seminte profesionale de castraveti, hibrid , cel mai nou de la Bejo, tip partenocarpic, cu tepi, pentru consum proaspat sau conservare/murare.

  Mai multe
 6. Seminte castraveti Artist F1
  Seminte castraveti Artist F1

  începând de la 46,50 RON

  Artist F1 - seminte profesionale de castraveti, hibrid nou de la Bejo, dezvolta fructe de culoare verde-inchis, cu tepi, fara gust amar, se consuma proaspeti sau se prelucreaza industrial.

  Mai multe
 7. Seminte castraveti Saturn F1 10 seminte

  Castraveti Saturn F1 - seminte de castraveti hibrid, lungi, ideali pentru sere si solarii, timpurii, 30-35cm lungi, se consuma in salate sau se prelucreaza- conserve si muraturi pentru iarna.

  Mai multe
 8. Seminte castraveti Vert Long de China 2g

  Castraveti Vert Long de China - seminte de castraveti lungi, 35-40cm, pentru camp si gradini hobby, se consuma in salate sau se folosesc in rete de muraturi si conserve pentru iarna.

  Mai multe
 9. Seminte castraveti Regal
  Seminte castraveti cornichon Regal F1

  începând de la 13,50 RON

  Regal F1 - seminte profesionale de castraveti tip cornichon (cornison), extratimpurii, de calitate ridicata, cu rezistenta la bolile castravetilor si capacitate de fructificare in conditii mai putin favorabile.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 24

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top