Seminte broccoli

Seminte broccoli

Seminte broccoli

Broccoli este una dintre legumele cele mai nutritive dintre care puteti cultiva in gradina. Popularitatea ei este ridicata datorita beneficiilor aduse sanatatii. Broccoli se cultiva pentru consum proaspat, industrializare si congelare.

In oferta noastra gasiti seminte broccoli de cea mai buna calitate, ambalate in micropachete, de pana la 10g. Sunt soiuri pentru cultura de vara si toamna (cultura principala sau succesiva).  

Ne putem realiza singuri rasadurile de broccoli folosind pastilele si cofrajele Jiffy, foarte practice si economice. Trebuie mentinuta o temperatura optima si constanta, asigurate irigari si fertilizari regulate.

•Pentru cultura de vara - rasadurile se transplanteaza cand acestea au 4 saptamani

•Pentru cultura de toamna- rasadurile se pun la locul definitiv cand au varsta de 6 saptamani.

Broccoli are nevoie de sol bogat in bor, fertil si cu drenaj bun, pH cuprins intre 6-7, situat in zone insorite. In categoria de ingrasaminte regasiti fertilizanti naturali care vor ajuta rasadurile sa se dezvolte, sa infloreasca si sa fructifice optim.

In oferta noastra regasiti soiuri de seminte broccoli tip calabrese, dintre care se distinge un soi cu inflorescenta de culoare mov, soiul Miranda.

In functie de preferintele dumneavoastra, puteti opta pentru unul din soiurile puse la dispozitie de magazinul nostru online de seminte broccoli.

Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

4 Articole

pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.