Broccoli

Desc

8 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte broccoli Lucky F1 1000 seminte

   Lucky F1 - seminte profesionale de broccoli, hibrid nou, timpuriu si foarte productiv, suporta bine conditiile de clima nefavorabile, rezista la fuzarioza si este destinat consumului proaspat.

  Mai multe
 2. Seminte broccoli Miranda 2g

  Broccoli Miranda - seminte de broccoli mov, care dezvolta inflorescenta mare si are popularitate ridicata, datorita numarului mare de beneficii aduse organismului.

  Mai multe
 3. Seminte Broccoli Agassi
  Seminte Broccoli Agassi F1

  începând de la 46,70 RON

  Seminte Broccoli Agassi F1- verde-alb?strui, cu plantare continu?, destinat consumului în stare proasp?t? ?i industrializ?rii.

  Mai multe
 4. Seminte Broccoli Calabrese 10g

  Broccoli Calabrese - seminte de broccoli, soi tardiv, aproximativ 1 kg/capatana, cu inflorescente de culoare verde inchis, pentru consum in stare proaspata  si prelucrare industriala.

  Mai multe
 5. Seminte Broccoli Calabresse 1g
  Broccoli (Brassica oleracea convar. botrytis var.cymosa) Mai multe
 6. Seminte Broccoli Fiesta F1

  Fiesta F1- seminte profesionale de broccoli, foarte productive, cu inflorescenta comapcte si fine, pentru cultura de vara-toamna, cu rezistenta la fuzarioaza si la conditii climatice nefavorabile.

  Mai multe
 7. Seminte Broccoli Belstar F1

  Belstar F1- seminte profesionale de broccoli de vara - toamna, cu inflorescenta compacta si grea, de culoare verde-inchis, cu rezistenta medie la mana.

  Mai multe
 8. Seminte Broccoli Calabrese 2g

  Broccoli Calabrese - seminte de broccoli pentru cultura de vara-toamna, consum proaspat, prelucrare industriala si congelare, 300-400g/inflorescenta, bogat in vitamine si minerale.

  Mai multe
Desc

8 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top