Seminte ardei

Seminte ardei

Seminte ardei

Oferta de seminte ardei vine in intampinarea celor pasionati de gradinarit si a celor care doresc sa aiba legume proaspete si sanatoase la indemana, chiar in gradina casei. Avantajul acestor seminte de legume hobby este ca sunt microambalate, astfel incat se pot semana mai multe soiuri pe suprafete mici, favorizand o recolta bogata si diversificata. Veti gasi soiuri de seminte de ardei gras, ardei gogosar, ardei kapia si de boia, ardei iute de la furnizori de incredere, soiuri hibrid sau hobby, care se pot semana in camp, dar si in spatii protejate.

In oferta noastra se remarca urmatoarle soiuri de seminte ardei:

Kincsem F1- soi hibrid de ardei gras, recomandat pentru cultura fortata pe toata perioada anului; Kalocsai V2- seminte ardei pentru boia iute pentru balcon;

Csango F1- soi hibrid de ardei kapia, ideal pentru copt; Paloc F1- soi hibrid de ardei iute, cu crestere continua; Jasz F1-  soi hibrid de ardei gras, ideal pentru murare;

Cserko sau Red Hot Cherry Small- seminte ardei iute tip cireasa

Macskapiros - seminte ardei pentru boia, se pot infira pentru uscare; Etna Ornamental sau Little Wonder Ornamental- seminte ardei pentru ghiveci si jardiniere.

Putem obtine rasaduri de ardei sanatoase folosind turba si substrat special pentru rasaduri. Dupa transplantare este indicat sa sustinem rasadurile cu ingrasaminte si stimulatori, care le vor face mai rezistente in fata intemperiilor si le vor ajuta sa se dezvolte si sa fructifice mai bine. 

Gaseste acum soiul care se potrivese cel mai bine gusturilor si nevoilor tale, din gama diversificata de seminte ardei!

 

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 69

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 69

pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.