Seminte flori Panselute

Seminte flori Panselute

Panselutele fac parte din familia Viola, fiind cunoscute si sub denumirile trei-frati-pataticatifelutebarba imparatului. Sunt poate cele mai raspandite flori bienale, regasindu-se intr-o varietate de culori. Usor de crescut, reprezinta o varianta de decorare la indemana oricui.

Invatand sa crestem panselute putem avea garantia crearii unor decoruri foarte viu colorate, cum nu ne-am imaginat.

Panselutele se potrivesc de minune in ghivece sau jardiniere, borduri sau grupuri, rabate sau ronduri. Se pot dezvolta foarte bine alaturi de narcise sau lalele (florile bulboase), alte flori bienale – primulabanuteigaroafe oferind o priveslite foarte colorata si vesela. Mai mult de atat sunt flori parfumate, emanand un parfum intens dimineata si seara.

Desc

Articolele 1-9 din 18

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte flori Panselute cu flori mici (Viola cornuta) amestec de culori 0.25g

  Panselute cu flori mici (Viola cornuta) amestec de culori - seminte de flori bienale, cresc in tufe, colorate divers, se recomanda pentru morminte si stancarii, ghivece si jardiniere, in decorarea spatiilor verzi.

  Mai multe
 2. Seminte flori Panselute (Viola x witrockiana) portocalii 0.25g

  Panselute (Viola x witrockiana) portocalii - seminte de flori bienale, se dezvolta in tufe, cu flori de 5-8 cm diametru, infloresc aproape tot timpul anului, se recomanda pentru decorarea spatiilor verzi.

  Mai multe
 3. Seminte flori Panselute (Viola x witrockiana) alb cu ochi albastri 0.25g

  Panselute (Viola x witrockiana) albe cu ochi albastri - seminte de flori bienale , foarte decorative, inalte pana la 20 cm, cu flori de 5-8 cm in diametru, se folosesc pentru morminte si stancarii, ghivece si jardiniere, borduri si ronduri.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 18

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top