Seminte flori bienale/perene

Seminte flori bienale/perene

Seminte flori bienale/perene

Florile bienale/perene sunt plante recunocute pentru valorile estetice. Sunt foarte practice in decorarea spatiilor verzi sau interioare, se folosesc ca flori taiate in buchete la diferite ocazii precum intalniri de afaceri, nunti, comemorari. Un buchet de flori oferit cu drag, va transmite un mesaj mult mai valoros decat oricare alt cadou.

Oferim o larga varietate de soiuri seminte flori bienale/perene, care se potrivesc in:

ghivece/jardiniere  borduri si ronduri grupuri si stancarii flori taiate si flori uscate 

gard viu si gazon morminte si rabate protectia gradinii si cu scop terapeutic.

Cei mai multi gradinari sunt de acord ca florile perene/bienale sunt mai usor de cultivat si ingrijit. Exista o gama diversificata de seminte flori bienale/perene. Acestea sunt clasificate in functie de necesarul de lumina, culori, inaltime, perioada de inflorire, utilizare. 

Florile bienale au un ciclu de crestere si dezvoltare care se intinde pe 2 ani. In primul an se dezvolta plante micute (rasaduri). In al doilea an plantele vor continua sa creasca, vor devolta flori si seminte.

Florile perene asigura sezon dupa sezon, cu efort minim din partea noastra, pete de culoare vesele. Cele mai multe dintre florile perene isi scutura petalele si frunzele toamna, reinviind primavara anului urmator. Sunt cateva varietati de flori perene care raman verzi si pe timp de iarna sau sunt rezistente la ger, infrumusetand locul tot timpul anului. Iata cateva varietati: Lilicele (Iberis Sempervirens), Heuchera (Heichera Sanguinea), Dorinicum/Cujda(Doronicum orientale), Clopotei de munte(Campanula carpatica).

Vezi mai jos toate soiurile de seminte flori bienale/perene!


Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 91

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 91

pe pagină
Setați descendent