Seminte flori Ochiul Boului

Seminte flori Ochiul Boului
Seminte flori ochiul boului
Desc

Articolele 1-9 din 26

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Seminte flori Ochiul boului pitic (Callistephus chinensis) amestec de culori 1g

  Ochiul boului pitic (Callistephus chinensis) - seminte de flori anuale, multicolore, 25-30 cm inaltime, perioada lunga de inflorie, se seamana in gradini sau ghivece.

  Mai multe
 2. Seminte flori Ochiul boului (Callistephus chinensis) Harz galben 0.5g

  Seminte flori Ochiul boului Harz galben - planta anuala, cu flori galbene, solitare cu o perioada de inflorire lunga (pana toamna tarziu).

  Mai multe
 3. Seminte flori Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen mov 1g

  Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen mov - seminte flori anuale, infloresc toata vara, cresc pana la 60 cm, se folosesc in buchete ca flori taiate sau in gradini si curti, in gruprui de flori si ronduri.

  Mai multe
 4. Seminte flori Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen roz 1g

  Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen roz - seminte de flori anuale, foarte atractive prin petalele in forma de tepuse, inalte pana la 60 cm, se folosesc ca flori taiate sau in grupuri de flori si ronduri.

  Mai multe
 5. Seminte flori Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen rosu 1g

  Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen rosu - seminte de flori anuale, infloresc toata vara, sunt foarte atractive prin petalele sub forma de tepuse, cresc panala 60 cm inaltime.

  Mai multe
 6. Seminte flori Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen albastru 1g

  Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen albastru - seminte flori anuale, inalte, pana la 40-60 cm, cu flori involte, de culoare albastru, pentru grupuri de flori si ronduri.

  Mai multe
 7. Seminte flori Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen alb 1g

  Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen alb - seminte de flori anuale, cu flori compacte, involte,sub forma de tepuse, cresc pana la 60 cm inaltime, se folosesc in grupuri si ronduri sau in arta florala ca flori taiate.

  Mai multe
 8. Seminte flori Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen amestec de culori 1g

  Ochiul boului (Callistephus chinensis) Strahlen amestec de culori - seminte de flori anuale, cresc inalte pana la 60 cm, au petale in forma de tepuse, se folosesc in decorarea gradinilor/curtilor sau ca flori taiate.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 26

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top