Ciocan demolator

Ciocan demolator
Desc

7 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Ciocan demolator Makita, HM1810, 2000 W, 44.9 J, AVT

  Cea mai mare capacitate de percutie din clasa sa, echipat cu sistemul eficient de reducere a vibratiilor 'AVT' (cu pana la 70%). Ideal la activitatile grele de spargere si demolare. Portscula universala hexagonala. Nivel sonor de doar 107 db, incadrat in cerintele UE.

  Mai multe
 2. Ciocan demolator Makita, HM1400, 1240 W, 29.5 J

  Portscula hexagonala de 30 mm pentru a se permite folosirea la lucrari mai grele. Model recomandat la activitatile de spargere a pavajelor, a fundatiilor, dar si la demolari de stalpi din beton. Protectie la bataile in gol.

  Mai multe
 3. Ciocan demolator Makita, HM1307CB, 1510 W, 23.6 J

  Rezistenta crescuta a cilindrului si a angrenajelor, facandu-l astfel mai durabil in timp. Prindere hexagonala. Design ergonomic si intrerupator culisant pentru reducerea oboselii. Control electronic al frecventei batailor. Pornire lina.

  Mai multe
 4. Ciocan demolator Makita, HM1214C, SDS-MAX, 1510 W, 19.9 J, AVT

  Design revolutionar, echipat cu sistemul eficient antivibratii 'AVT', cu SDS-Max. Proiectat pe doar o singura axa a portsculei si a motorului, ideal pentru utilizarea pe verticala. Amortizor dinamic de vibratii. Mecanism de reducere a deplasarii varfului daltii.

  Mai multe
 5. Ciocan demolator Makita, HM1203C, SDS-MAX, 1510 W, 19.1 J

  Portscula SDS-MAX. Eficienta sporita si o durabilitate mai mare in timp. Amortizor eficient de vibratii care reduce simtitor vibratiile carcasei masinii. Control electronic al frecventei batailor. Asigurarea unei porniri line. Macanism de reducere a deplasarii varfului daltii.

  Mai multe
 6. Ciocan demolator Makita, HM0870C, SDS-MAX, 1100 W, 7.6 J

  Portscula SDS-Max care asigura performante ridicate, fiind superioara fata de competitorii sai. Greutate mai redusa. Maner ergonomic cu intrerupator culisant. Variator de turatie electronic prin rozeta. Control electronic. Indicatoare cu LED.

  Mai multe
 7. Ciocan demolator Makita SDS-PLUS 550 W , energia de impact 3.1 J

  Design ergonomic, foarte compact, cu dimensiuni reduse. Ideala de folosit in lucrari de indepartare a resturilor de mortar, a murdariei, inlaturarea faiantei sau a gresiei vechi. Sistem de prindere facil prin SDS-Plus. Maner cauciucat prevazut cu amortizor impotriva reculului. Reglarea frecventei batailor.

  Mai multe
Desc

7 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top