Insecticid K-Othrine SC 7.5Flow (deltametrin 7.5gr/L) 25ml

Cod produs
kothrine.sc.7.5.25ml
10,40 RON

 K-Othrine SC 7.5Flow= deltametrin 7.5g/L, insecticid de igiena publica, combate in mod eficient muste, tantari, gandaci de bucatarie, molii, plosnite, purici etc din exterior sau interior. Usor de preparat si aplicat!  Nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare!  • Caracteristici Insecticid K-Othrine SC 7.5Flow (deltametrin 7.5gr/L) 

K-Othrine SC 7.5Flow este un insecticid pe baza de deltametrin, cu formulare SC=suspensie concentrata, de tip Flow. Datorita acestei formulari, produsul ofera un raport optim intre eficacitate biologica, remanenta si siguranta in aplicare. Are un spectru larg de aplicare si eficienta dovedita. Actioneaza prin contact si ingestie, asigurand astfel un efect de soc si un timp de actiune indelungat, de pana la 90 zile.  

K-Othrine SC 7.5Flow actioneaza impotriva urmatoarelor organisme-tinta: Musca domestica (musca de casa), Aedes aegypti (tantarul tigru), Cimex lectularius (plosnita de pat), Blatella germanica(gandacul rosu de bucatarie), Periplaneta americana (gandacul american de bucatarie), Stomoxys calcitrans (musca de grajd, musca de cal)

  • Unde putem folosi K-Othrine SC 7.5Flow?

K-Othrine SC 7.5Flow se poate folosi cu succes in:

-->interiorul incintelor locuite- cladiri, inclusiv case, blocuri, hoteluri, restaurante, spitale, fabrici alimentare, depozite

-->instalatii industriale, nave, avioane, mijloace de transport in general

-->zone urbane, parcuri, spatii rezidentiale si de agrement

pentru combaterea gandacilor de bucatarie in infestari cronice si localizate, mustelor, in repaos, precum si pentru reducerea numarului de muste in grajduri si ferme de animale.

  • Cum aplicam K-Othrine SC 7.5Flow?

25ml K-Othrine SC 7.5Flow se dilueaza in 750ml apa, pentru o suprafata de 6.5mp

Substanta activa: Deltamethrin: 7,5 g/L (0,75%)
Are fotostabilitate mare, toxicitate extrem de scazuta pentru vietuitoarele non-vizate si este biodegradabil. Nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare.

Categoria de utilizatori- profesionisti si profesionisti instruiti
 

 

 

Mai multe informații
Producator BAYER
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsInsecticid K-Othrine SC 7.5Flow (deltametrin 7.5gr/L) 25ml
Rating-ul dumneavoastră