Ingrasaminte gazon si flori

Ingrasaminte gazon si flori

Ingrasaminte gazon si flori

La infiintarea unui gazon toata lumea viseaza de un covor uniform, bogat si permanent verde. Sa se mentine aceste aspecte trebuie sa ingrijim corespunzator gazonul ( tundere, scarificare, greblat frunzele uscate) si sa-i oferim elementele nutritive adaptate conditiilor de sol, mediu, climatice etc. In plus prin fertlizarea corecta a gazonului prevenim aparitia bolilor, buruienilor etc.

Rolul elementelor nutritive in fertilizarea gazonului

Gazonul necesita un program regulat de fertilizare pe tot parcursul anului cu ingrasaminte complexe cu continut echilibart de macroelemente NPK in combinatie cu microelemente specifice culturii.

Se disting trei etape principale de fertilizare a gazonului pe parcursul anului, cu ingrasaminte specifice anotimpului, fazei de dezvoltare.

Etapa 1 - folosirea unui ingrasamant primavara devreme  cu eliberare rapida a nutrientilor,

Etapa 2 - fertilizare cu produse cu eliberare treptata a elementelor 

Etapa 3 - utilizarea unui ingrasamant de toamna pentru gazon care asigura cresterea rezistentei gazonului pe durata iernii.

Ca si elemente nutritive gazonul necesita mai mult P la inceputul primaverii, in fazele de crestere intensive are nevoie de cantitati mai mari de N, iar toamna trebuie suplimentat cu ingrasaminte bogate in K.

In plus pentru aplicarea usoara a ingrasamintelor granulare pentru gazon sau chiar pentru imprastierea uniforma a semintelor de gazon in oferta noastra gasiti si semanatori cu actionare manula sau electrica.

Pe langa un gazon atragator, in amenajarea gradinii,  o nota de atractie reprezinta plantele ornamentale. Florile, plantele ornamentale de exterior sau interior va transforma gradina, curtea sau casa intr-o oaza de culoare si miresme, de care va puteti bucura zi de zi.

Indiferent daca ati semanat floricele anuale sau perene; ati plantat bulbi de flori, rasaduri de flori, conifere; ati achizitionat sau ati primit un ghiveci de flori toate au nevoie de nutrientii specifici pentru a se dezvolta corespunzator. Folosirea Ingrasamintele pentru flori si plante ornamentale va garanteaza dezvoltarea sanatoasa a plantelor, o inflorire mai abudenta, pe un termen mai lung. 

Plantele ornamentala si plantele cu flori au nevoi nutritionale diferite de aceea dupa alegerea corecta a substartului, turbei (consultati oferta noastra) in care le semanam, plantam trebuie sa-i fertilizam cu ingrasaminte cu compozitie si concentratie diferita in micro- si macroelemente. Magazinul nostru va pune la dispozitie ingrasaminte create in special pentru fertilizarea 1) plantelor cu flori, 2) muscatelor si plantelor de balcon, 3)  orhideelor, 4) plantelor decorative prin frunz, 5) coniferelor, 6) citricelor, 7) chiar si pentru bonsai.

Comandati produse din categoria noastra de Ingrasaminte gazon si flori, aplicati si bucurati-va de rezultat!

Desc

Articolele 1-9 din 22

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Ingrasamant Vitaflora pentru leandru 1L

  Vitaflora pentru leandru - asigurati crestere echilibrata si sanatoasa leandrilor dumneavoastra. 

  Mai multe
 2. Ingrasamant gazon toamna iarna Landscaper Pro Autumn Winter 15 kg

  Ingrasamant gazon toamna iarna Lansdcaper Pro Autumn Winter 15 kg - ingrasamant complex cu eliberare controlata a elementelor timp de 2-3 luni. Gazon mai dens, radacini mai puternice, se reface rapid in caz de uzura. 

  Mai multe
 3. Ingrasamant pentru conifere si arbusti decorativi

  Ingrasamant pentru conifere si arbusti decorativi Agro - ingrasamant NPK, granulat, bogat in potasiu, ofera rezistenta ridicata plantelor pe timpul iernii, reduce riscul aparitiei bolilor la plantele ornamentale.

  Mai multe
 4. Ingrasamant Osmocote Exact pentru flori si plante ornamentale

  Ingrasamant Osmocote Exact - ingrasamant peliculat inteligent de noua generatie, unic in eliberarea programata a nutrientilor. Asigurati cu o singura aplicare elementele esentiale pentru cresterea florilor, plantelor ornamentale pe o perioada indelungata (5-6 luni)!

  Mai multe
 5. Ingrasamant gazon toamna (5kg)
  Ingrasamant gazon toamna (5kg)

  începând de la 37,50 RON

  Ingrasamant gazon toamna - ingrasamant complex cu o combinatie perfecta de elemente nutritive pentru cresterea rezistentei gazonului la factori nefavorabili (boli, ciuperci, inghet, seceta, presiune de calcare etc.) pe timpul iernii. Fertilizati gazonul toamna ca sa va bucurati de o gradina atragatoare pe tot parcursul anului.

  Mai multe
 6. Spray luciu pentru frunze Spring

  Spray luciu pentru frunze Spring - tratament pentru plante ornamentale de interior, pentru protectia frunzelor fata de praf cu efect de revigorarea culorii frunzelor.

  Mai multe
 7. Batoane de ingrasamant pentru muscate si balcon

  Batoane de ingrasamant Florimo - batoane bogate in elemente nutritive, pentru plante de interior sau balcon, cu frunze sau flori, asigura inflorirea si intensificarea ei, plantele devenind sanatoase si viguroase.

  Mai multe
 8. Ingrasamant Fitohorm pentru muscate
  Ingrasamant Fitohorm pentru muscate

  începând de la 11,00 RON

  Fitohorm pentru muscate - ingrasamant complex, fertilizant nutritiv pentru plante cu flori, muscate si petunii, care dezvolta planta si creste capcitatea de inflorire a acesteia.

  Mai multe
 9. Ingrasamant Fitohorm pentru plante decorative prin frunze

  Fitohorm pentru plante decorative prin frunze - ingrasamant complex, care se aplica pentru o crestere uniforma si bogata a plantelor decorative prin frunze.

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 22

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top